Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
21. októbra 2018, 14:26
Čas čítania 0:00
Jakub Paulík

Hercov z Game of Thrones uvidíme znova pokope! HBO s našimi obľúbencami natočilo nostalgický špeciál

FILMY A SERIÁLY GAME OF THRONES
Uložiť Uložené

Na rozlúčku s Game of Thrones.

HBO pri natáčaní finále Game of Thrones nezabudlo na to, že počas viacerých sérií zo seriálu odišlo množstvo výnimočných hercov a herečiek. Aj z toho dôvodu v tajnosti natočili unikátny špeciál, v rámci ktorého na fanúšikov čaká nostalgický „reunion“.

O túto informáciu sa nechtiac so svetom podelil predstaviteľ Eddarda Starka, Sean Bean. Pre The Hollywood Reporter ďalej prezradil, že natáčané stretnutie všetkých hercov v Belfaste moderoval Conan O’Brien.

Niektoré zdroje svojho času tvrdili, že Jason Momoa, predstaviteľ Khal Droga, do Belfastu necestoval len kvôli záverečnej párty spojenej s finále Game of Thrones, ale povrávalo sa aj o jeho zapojení do seriálu prostredníctvom flashbackov.

Hercov z Game of Thrones uvidíme znova pokope! HBO s našimi obľúbencami natočilo nostalgický špeciál
Zdroj: HBO

Zdá sa ale, že v skutočnosti išlo práve o natáčanie spomínaného špeciálu. Kedy nostalgické stretnutie všetkých hercov uvidíme, žiaľ zatiaľ ešte nevieme. Zrejme budeme musieť byť zatiaľ trpezliví a počkať si aj na oficiálne vyjadrenie od HBO.

Pokiaľ pravidelne sleduješ Filmkult a patríš medzi fanúšikov Game of Thrones, zrejme ti neušla informáciu o oneskorení premiéry prvej z posledných šiestich epizód. Tých by sme mali dočkať až v druhej polovici roku 2019.

Hercov z Game of Thrones uvidíme znova pokope! HBO s našimi obľúbencami natočilo nostalgický špeciál
Zdroj: HBO

Do deja sa opäť vráti Jonov zvierací ochranca Ghost, ale s príchodom nových tvárí príliš rátať nemôžeme. Jediným väčším potvrdením nováčikom je herec Marc Rissmann (Into the Badlands). Ten by si mal v seriáli údajne zahrať Harryho Stricklanda, vodcu žoldnierov Golden Company (Zlatého spoločenstva).

Odporúčané
Vladimír Furdík: Seriál House of the Dragon som nepozeral. Masku Night Kinga mi môžu hocikedy znova nalepiť na tvár (Rozhovor) Vladimír Furdík: Seriál House of the Dragon som nepozeral. Masku Night Kinga mi môžu hocikedy znova nalepiť na tvár (Rozhovor) 17. marca 2023, 14:30

Na ktorú stranu sa známe žoldnierske spoločenstvo vlastne pripojí? Čitatelia knižnej predlohy by mohli vidieť určitú spojitosť s chlapcom s modrými vlasmi, však? Je ale možné, že túto knižnú postavu v seriáli vôbec neuvidíme a Zlaté spoločenstvo si najme niektorí z už predstavených vojenských veliteľov. Koho tipuješ ty?

Domov
Zdieľať
Diskusia