Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
20. októbra 2018, 16:08
Čas čítania 0:00
Dušan Šutarík

Nicole Kidman je na nepoznanie. Ako psychicky zničená detektívka podáva najlepší výkon kariéry a zabíja členov gangu

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Nicole Kidman podáva podľa zahraničných kritikov v kriminálke Destroyer jeden zo svojich najlepších výkonov.

Z traileru pre kriminálku Destroyer je jasné minimálne to, že nás čaká ďalší herecký koncert v podaní Nicole Kidman. Tá si v snímke strihne drsnú detektívku Erin Bell, ktorá sa v mladosti infiltrovala do nebezpečného gangu uprostred kalifornskej púšte.

Veci však vyústili tragicky a Erin sa z toho doteraz nespamätala. Šéf gangu sa však po rokoch nečakane opäť objaví, čo dáva Erin šancu konečne vyrovnať staré účty a nechať za sebou démonov minulosti. Vydá sa po stopách zvyšných členov gangu a je odhodlaná ich konečne zlikvidovať.

Okrem Kidman uvidíme aj Tatianu Maslany, Scoota McNairyho, Tobyho Kebbella a Sebastiana Stana. O réžiu sa postarala talentovaná Karyn Kusama, ktorá má za sebou napríklad výborný horor The Invitation, ale aj prácu na viacerých skvelých seriáloch (The Man in the High Castle, Billions).

Jej novinka si odbila premiéru na Telluride Film Festival a odniesla si celkom priaznivé recenzie. Tie síce tvrdia, že po stránke príbehu nejde o žiadnu veľkú novinku, ale na výslnie snímku tlačí geniálny výkon Nicole Kidman a svižná réžia Karyn Kusama.

Niektorí kritici spomenuli, že Destroyer sa vo viacerých momentoch ponáša na perfektný seriál True Detective a už kvôli samotnej Kidman ho stojí za to vidieť. Herečka totiž podáva jeden zo svojich najlepších výkonov.

Nicole Kidman je na nepoznanie. Ako psychicky zničená detektívka podáva najlepší výkon kariéry a zabíja členov gangu
Zdroj: Annapurna Pictures

Trailer pôsobí patrične temne a špinavo, ale nechýba mu ani poriadna dávka osudovosti a náznaky toho, že nás vo filme čakajú aj silné emócie. Atmosféra na nás pôsobí dobre a Kidman sa do svojej postavy očividne ponorila na sto percent.

Najmä vďaka nej sme na snímku dosť zvedaví. Americkí diváci ju uvidia 25. decembra (prosinec) 2018. Slovenská premiéra stanovená nebola.

Domov
Zdieľať
Diskusia