Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
11. októbra 2018, 20:12
Čas čítania 0:00
Richard Balog

Inšpiroval sa Drake kontroverzným Tekashim 6ix9ine? Na skladbe MIA rapuje v španielčine a dopĺňa ho Bad Bunny

HUDBA DRAKE
Uložiť Uložené

Champagne Papi spojil svoje sily s juhoamerickým skokanom roku 2018 a výsledkom je latino banger ako sa patrí.

Každý, kto sa aspoň trochu vyzná, tak vie, že Drake nemá limity, čo nám dokazuje takmer neustále a inak tomu nebude ani dnes. 

Kanadská, respektíve rapová superstar číslo jeden nespí na vavrínoch a poctivo sleduje hudobnú scénu, pričom dokáže dokonale odhadnúť, akým smerom je potrebné sa ubrať. Nehovoríme pritom o vypočítavosti, ale o skvelom čuchu na trendy, vďaka ktorému je hlava OVO zaslúžene na tróne celej brandže.

Nikoho tak nemôže prekvapovať jeho najnovšia spolupráca s juhoamerickým skokanom roku 2018 menom Bad Bunny. 24-ročný rodák z Portorika vystrelil k hudobným nebesiam podobnou rýchlosťou, ako v našich končinách dobre známy Tekashi 6ix9ine a na konte má viacero hitov so stomiliónovými videniami na YouTube. 

Presuňme sa ale k dnešnej novinke nesúcej názov MIA, ku ktorej dostávame rovno aj videoklip plný krásnych žien, áut, módy a hlavne španielsky rapujúceho Drakea. Nebudeme už ale prezrádzať viac a radšej si vychutnajte pravú záhradnú párty v latino štýle. 

Dile que tú eres mía, mía
Tú sabes que eres mía, mía
Tú a mí me lo decías
Como yo te lo hacía

Domov
Zdieľať
Diskusia