Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
6. októbra 2018, 17:53
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Takto vyzerá vysnívané leto rapovej hviezdy so stovkami tisíc fanúšikov pod pódiom. Post Malone zverejňuje videoklip Better Now

HUDBA POST MALONE
Uložiť Uložené

Mladá hviezda má za sebou druhý štúdiový album, ktorý sa právom teší extrémnemu úspechu.

Post Malone si prakticky od vydania hitu Rockstar užíva takú druhú vlnu pozornosti po tej, ktorá prišla s prvými singlami a albumom Stoney. Práve banger s 21 Savage však otvoril druhú etapu, ktorá sa spája s projektom Beerbongs & Bentleys. Ten uzrel svetlo sveta v prvej polovici roka a zaslúžene sa tešil obrovskej pozornosti fanúšikov po celom svete.

Autorovi sa podarilo dať dohromady projekt s veľmi jedinečným rockovo-R'n'B- rapovým nádychom, na ktorom si každý nájde to svoje. Už sme sa zároveň dočkali niekoľkých vkusných vizuálov, a tak je čas na pokračovanie. Posty celé leto pracoval na klipe na vec Better Now, ktorý je pospájaný zo záberov z jeho festivalových vystúpení po celom svete.

Máme možnosť vidieť státisíce ľudí pod pódiami a Post Maloneho, ako si každú zastávku užíva, a to nielen na pódiu. Ty nám daj vedieť, ktorý track si z  Beerbongs & Bentleys doteraz ideš najviac a ako sa ti páči klip. 

Domov
Zdieľať
Diskusia