Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
27. augusta 2018, 16:14
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Díler Demi Lovato prehovoril o drogách, ktoré speváčka užila pred predávkovaním. Vraj dobre vedela, že nejde o bezpečné látky

HUDBA DEMI LOVATO DROGY
Uložiť Uložené

Speváčka, našťastie, predávkovanie prežila a odišla na liečenie.

Demi Lovato pred mesiacom šokovala svojich fanúšikov po celom svete. Na verejnosť prenikli správy o tom, že ju museli okamžite previezť do nemocnice, pretože sa speváčka predávkovala drogami.

Prvotné informácie hovorili o tom, že Demi užila príliš veľa heroínu a jej organizmus to nezvládol, lenže bulvárny portál TMZ získal vyjadrenia od muža, ktorý mal údajne s Demi stráviť celú noc pred prevozom do nemocnice.

Brandon Johnson je kalifornský drogový díler a v minulosti sa už viackrát dostal do problémov so zákonom, čo mu však nezabránilo nadviazať priateľský vzťah s Demi. Od apríla tohto roku spolu komunikovali, Brandon ju zásoboval všemožnými drogami a on sám dokonca všade vyhlasuje, že spolu aj spávali, čo však zástupcovia Demi rázne odmietajú.

Brandon sa na margo osudnej noci vyjadril, že mu speváčka večer napísala, aby prišiel k nej domov. On to pochopil familiárne a zobral so sebou aj zopár tabletiek, ktoré sa jej takmer stali osudnými.

Brandon drogy často nakupuje od mexických dodávateľov, takže bezpečnosť látok nie je vždy zaručená. Demi podľa neho vedela, že nepriniesol pilulky z lekárne, ale upravené drogy, avšak riziko podcenila.

Odporúčané
Harrison Graham, muž s tromi osobnosťami: vraždil a potom mal styk s mŕtvolami, spával s telami v posteli Harrison Graham, muž s tromi osobnosťami: vraždil a potom mal styk s mŕtvolami, spával s telami v posteli 24. apríla 2024, 9:30

Špekulácie tvrdia, že malo ísť o opioid Oxykodon s miniatúrnou prímesou fentanylu, čo je mimoriadne nebezpečná látka. Aj minimálne množstvo dokáže človeka zabiť, avšak fentanyl sa využíva na chronické bolesti pod detailným dohľadom.

Telo speváčky účinky zrejme nevydržalo a aj keď Brandon tvrdí, že spolu bez problémov prežili noc a on ju ráno opustil v dobrej kondícii, už o tri či štyri hodiny ju našli na pokraji smrti jej zamestnanci.

Priatelia si vraj uvedomovali, že Brandon predstavuje pre Demi hrozbu, ale nečakali, že to zájde až tak ďaleko. Demi sa momentálne zotavuje na liečení a kamaráti sa zaprisahali, že drogového dílera už ku speváčke nikdy nepustia.


Domov
Zdieľať
Diskusia