Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
24. augusta 2018, 13:22
Čas čítania 0:00
Dušan Šutarík

Predátor bude podľa tvorcov epickejší, drsnejší a lepší než jeho predchodcovia

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Nová ukážka prichádza s várkou doteraz nevidených záberov. Pozrieme sa v nej aj na samotné nakrúcanie.

Premiéra nového Predátora sa už pomaly, ale isto blíži. Zatiaľ sme dostali niekoľko trailerov, ktoré naznačujú, že návrat legendárneho vesmírneho lovca bude stáť za to.

Nemalá skupina fanúšikov však stále nie je na sto percent presvedčená, že režisér Shane Black dokáže doručiť strhujúcu snímku. V najnovšej ukážke sa pozrieme do zákulisia samotného nakrúcania, kde si budeme môcť vychutnať aj niekoľko nových záberov z filmu.

K slovu sa dostanú herci aj samotný Shane Black, ktorý podotkol, že je preňho česť vrátiť sa k Predátorovi a priniesť divákom novú kapitolu kultového mimozemšťana.

V redakcii síce tiež máme o výsledný film určité obavy, ale musíme uznať, že posledné trailery už pôsobili veľmi dobre (všetky nájdete v tomto vlákne). Takže sa predsa len tešíme a dúfame, že Black naozaj nesklame.

V hlavných úlohách sa predstavia Boyd Holbrook, Trevante Rhodes, Olivia Munn, Jacob Tremblay, Keegan-Michael Key, Sterling K. Brown, Alfie Allen, Jake Busey, Yvonne Strahovski a Thomas Jane. Do slovenských kín film zamieri 13. septembra (září) 2018.

Domov
Zdieľať
Diskusia