Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
19. augusta 2018, 12:49
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Najhľadanejší zločinec FBI sa pri vydaní zabával pomocou In My Feelings Challenge. Policajtom chvíľu trvalo všimnúť si, čo robí

ZAUJÍMAVOSTI DRAKE
Uložiť Uložené

Antwan Mims vedel, že chce byť do Michiganu vydaný vo veľkom štýle.

Dnešná mládež vie v priebehu pár minút naskočiť na akýkoľvek trend. Pred pár týždňami sme sa o tom presvedčili pomocou In My Feelings Challenge, ktorú inšpirovala rovnomenná skladba od Drakea.

Raper ani sám nečakal, aký virálny hit sa z krátkej choreografie, ktorú vymyslel jeden influencer na Instagrame, vykľuje, a tak tisíce známych aj neznámych ľudí tancujú, krútia volantom a vytvárajú rukami srdce.

Najnovšie sa do skupiny fanúšikov In My Feelings Challenge pridal aj nečakaný účastník. Antwan Mims sa nedávno dostal až do rebríčka 10 najhľadanejších zločincov americkej agentúry FBI.

Napokon sa ho podarilo úspešne zadržať, pretože je obvinený z dvoch vrážd, pričom mal pôsobiť v gangu Gangster Disciples. Antwana policajti zadržali a previezli do štátu Michigan, pričom on si pozornosť kamier nadovšetko užíval.

Pri prechode z lietadla do auta začal tancovať choreografiu In My Feelings Challenge, čo si všimli policajti a rýchlo ho do čakajúceho vozidla naložili. Aj tak sa však stal menšou internetovou hviezdou.

Domov
Zdieľať
Diskusia