Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
18. augusta 2018 o 11:16
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Ak máš dostatočne čierny humor, tieto ilustrácie si vychutnáš. Každodenný kolobeh života nevyzerá vždy optimisticky

ZAUJÍMAVOSTI
Uložiť Uložené

Ilustrátor Remi Lascault svoju fantáziu nijak neohraničuje.

Väčšina ľudí sa zvykne tváriť, že milujú čierny humor, ale pri prvom morbídnejšom vtipe začnú moralizovať o tom, či bol vhodný. Neplatí to pre ilustrátora Rémiho Lascaulta.

Umelec oslávil svoje 32. narodeniny, ale vo svojej kariére nepoľavuje. Svoje ilustrácie pritom začal vytvárať len pre rokom, pričom zvolil zaujímavú formu. Každá ilustrácia obsahuje štyri okienka a bublinky na dialóg či monológ by si v nich hľadal ťažko.

Nie je vždy jednoduché vyjadriť všetky pocity len pomocou obrázku, avšak Rémi sa dokáže vynájsť v každej situácii. Svoj čierny a morbídny humor preto premieňa na ilustrácie o tom, že egyptské pyramídy vznikali pomocou mačky vykonávajúcej potrebu alebo o jesennej erotike medzi stromami.

Rémi síce zatiaľ rozhodne nepatrí medzi ilustrátorskú špičku v kategórii popularita, pretože získavať nových fanúšikov nie je úplne jednoduché, a preto by si mal navštíviť jeho stránku na Facebooku, kde nájdeš množstvo detailnejších zaujímavostí o tom, ako ilustrácie vznikajú.

Domov
Zdieľať
Diskusia