Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
14. augusta 2018, 10:47
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

High Jump 2018 dopadol na jednotku. Aké boli posledné slová našej moderátorky pred skokom do vody? (Video)

REFRESHER
Uložiť Uložené

Českí adrenalínoví nadšenci sa pred pár dňami stretli na ďalšom pokračovaní High Jumpu a my sme nemohli chýbať.

High Jump je udalosť, ktorá každoročne do Hříměždic neďaleko Prahy priláka tisícky návštevníkov a adrenalínových nadšencov, ktorí majú možnosť vyskúšať si viac aj menej nebezpečné skoky do vody v upravenom lome. Organizátori tejto jedinečnej udalosti si vždy dávajú záležať a dokonca je súčasťou aj atraktívny hudobný program, no aj napriek tomu nechcú, aby ich niekto nazýval festivalom. 

My sme boli samozrejme najviac zvedaví na samotné skoky do vody, keďže tie sú hlavnou súčasťou show. Postupne naberala odvahu aj naša moderátorka Petra a nakoniec sa rozhodla, že ak nájde návštevníka, ktorý absolvuje skok s ňou, tak v sebe nájde dostatok odvahy. 

Netrvalo dlho a už bola v plavkách. Nakoniec si dokonca skočila hneď viackrát a je teda dôkazom, že budúci rok musíš prísť tiež. Vyspovedali sme organizátora, zopár návštevníkov a v konečnom dôsledku sme zistili, že na nasledujúcom ročníku jednoducho nemôžeš chýbať.

Domov
Zdieľať
Diskusia