Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
11. augusta 2018, 21:01
Čas čítania 0:00
Vladimír Baško

Nicki Minaj sa vracia na vrchol ženského rapu so štvrtým štúdiovým albumom, na ktorom sa objavujú Eminem aj The Weeknd

HUDBA ARIANA GRANDE EMINEM NICKI MINAJ THE WEEKND
Uložiť Uložené

Album doprevádza poriadne odvážny obal, na ktorom Nicki pózuje ako Kleopatra s odhalenými prsiami.

Okolo niekdajšieho fenoménu Nicki Minaj bolo posledné roky pomerne ticho. Počas toho prebiehajúceho však oznámila vydanie štvrtého štúdiového albumu a fanúšikovia ostali v očakávaní. Videosingel Chun-Li, ktorý nám naservírovala začiatkom mája, ju opäť postavil do popredia svetového hip-hopu a nasledovala vlna tučného proma.

V júni ohlásila svetovú tour NICKIHNDRXX s Futureom. Tá obsahuje neuveriteľné množstvo zastávok, medzi ktorými nechýba tentokrát ani Bratislava. Ani nie o mesiac na to sme sa dočkali tropického videosinglu Bed s Arianou Grande, v ktorom Nicki vystupuje ako morská panna a už o pár dní na to sa vrátila na pomyselný vrchol kráľovnej ženského rapu vďaka hosťovačke na ultimátnom hite FEFE od 6ix9ine.

Album doprevádza naozaj odvážny obal, na ktorom pózuje v outfite v štýle Kleopatry a s takmer úplne odhalenými prsiami. Nesie príznačný názov Queen, obsahuje 19 skladieb a 8 hostí. Za pozornosť stoja práve skladby ako Majesty, na ktorej sa stretáva legendárny Eminem a anglický spevák Labrinth, emotívna záležitosť Thought I Knew You s The Weekndom alebo Sir s hypnotizujúcou melódiou a Futureom.

 

Příspěvek sdílený Barbie® (@nickiminaj),

Trapovo ladené bangre však striedajú i skladby, ktoré nie sú pre Nicki príliš tradičné. Hneď na tretej stope poslucháča prekvapia boom bapové bicie a oldschoolový flow a na skladbách ako Run & Hide alebo Come See About Me zase jemnejšia stránka inak prísnej raperky. Album sa s poslucháčom lúči v typickej Nickinej drsnej polohe, v ktorej ju poznáme najlepšie, pričom jej asistuje raperka Foxy Brown.

Na svojom štvrtom štúdiovom albume Nicki Minaj potvrdila, kto je kráľovnou ženského rapu a spolu so všetkými zúčastnenými hosťami odviedla naozaj poctivú prácu. Album Queen sa počúva veľmi dobre a obsahuje množstvo kvalitných skladieb. Nicki je skrátka naspäť, aj keď nikdy nebola preč.

Domov
Zdieľať
Diskusia