Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
8. augusta 2018, 17:17
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Spoluhráč Cristiana Ronalda nikdy podobný futbalový stroj nevidel. Portugalčan prichádza na tréning skôr a odchádza posledný

ŠPORT CRISTIANO RONALDO
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Portugalčan nemá vo svojej fyzickej kapacite žiadnu konkurenciu.

Portugalský hráč Cristiano Ronaldo opäť zažíva šťastné chvíle. Po problémoch so španielskym daňovým úradom aj prezidentom Realu Madrid prestúpil do Juventusu Turín a momentálne už naplno zaberá na tréningoch.

Portugalsko vypadlo z majstrovstiev sveta predčasne a Ronaldo medzitým absolvoval propagačnú cestu do Číny, odkiaľ sa vrátil s novými silami a motiváciou dominovať aj v talianskej lige. Z Juventusu dokonca prestúpil Gonzalo Higuaín do AC Miláno, takže Ronaldo bude mať na hrote útoku dostatok priestoru na to, aby ničil jedného súpera za druhým.

Odjakživa sa hovorilo o tom, že Ronaldo trávi tréningom nekonečné hodiny, vďaka čomu to dotiahol až ku trom víťazstvám v Lige majstrov po sebe. Hráči Juventusu však očividne nečakali, že Ronaldo bude naplno zaberať aj v Taliansku, kde často hráči po prestupoch pomyselne po prestupoch o pár rokov omladnú.

Spoluhráč Douglas Costa sa v rozhovore pre 9SportPro vyjadril, že ho šokovala pracovná morálka portugalskej superhviezdy.

Vraj nie je možné trénovať ako Ronaldo, pretože keď hráči prichádzajú na tréning, Cristiano už poriadne zaberá, zatiaľ čo po oficiálnom konci tréningu sa Ronaldo nikam nechystá a pracuje aj naďalej. Costa nikdy v živote nevidel podobného hráča, a tak sa v novej sezóne Serie A očividne máme na čo tešiť.

 

Domov
Zdieľať
Diskusia