Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
29. júla 2018, 14:09
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Do apartmánu v Miami si nainštaloval repliku Pagani Zonda namiesto steny. Auto museli vopchať dnu cez balkón

KULTÚRA
Uložiť Uložené

Vo vile v Miami vymysleli zaujímavý spôsob, ako predeliť priestor.

Hriešne bohatí ľudia nepoznajú hranice pri nakupovaní nehnuteľností a ani pri interiérovom dizajne. Majiteľ jedného luxusného apartmánu v americkom Miami preto dostal výborný nápad, ako predeliť svoju spálňu od obývacieho priestoru.

Nevyužil na to štandardnú stenu, pretože už len do samotného apartmánu investoval cez 8 miliónov dolárov, o čom svedčí aj výhľad priamo na oceán, ale ako priečku použil rovno repliku Pagandi Zonda, ktorá je v skutočnosti len umeleckým dielom bez možnosti premávky na cestách..

Na prvý pohľad superšportové auto s viac ako 750 konskými silami umiestnil do špeciálneho stojana vyrobeného z hliníku a uhlíkových vlákien, vďaka čomu nebude problém udržať ho v želanej pozícii. Inštaláciu samotného vozidla sprostredkovala firma Artefacto Home Staging, ktorá sa špecializuje na podobné extrémne úpravy nehnuteľností, a do apartmánu muselo byť auto premiestnené pomocou žeriavu.

Balkónové okno poslúžilo ako vstup pre Pagani, ktoré na trhu stojí viac ako 1,5 milióna dolárov, ale v tomto prípade ide našťastie len o veľmi prepracované umelecké dielo. Majiteľ apartmánu bude môcť každú noc zaspávať s pohľadom na svoje hriešne bohatstvo, ktoré mu umožnilo umiestniť repliku svojho auta rovno do spálne.

Domov
Zdieľať
Diskusia