Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
25. júla 2018, 15:06
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Opitý Slovák ušiel z miesta nehody, ale zabudol tam poznávaciu značku. Policajti špekulanta veľmi rýchlo vypátrali

ZAUJÍMAVOSTI ALKOHOL
Uložiť Uložené

Len 23-ročný Slovák si myslel, že trestu unikne.

Slováci sú očividne odborníci na jazdu pod vplyvom alkoholu. Nestačia im desiatky príbehov o opitých vodičoch, ktoré dopadli hrozivo, a tak aj naďalej veselo mnohí Slováci jazdia aj po pár pohárikoch, pretože si myslia, že majú všetko pod kontrolou. Zrejme si to myslel aj 23-ročný chlapík, ktorý pri Leviciach pred dvomi dňami nabúral do zaparkovaného auta.

Mal pocit, že sa mu všetko prepečie, pretože z miesta nehody rýchlo ušiel domov a spokojne zaparkoval rozbité auto pri dome, lenže zabudol na jednu dôležitú vec. Na mieste nehody mu odpadla poznávacia značka, čo si samozrejme v opitosti nemal ako všimnúť, keďže mohol byť rád, že dokáže krútiť volantom do správnej strany.

Policajti po príchode na miesto hneď poznávaciu značku zaistili a onedlho už stáli pred domom mladého muža. Po dychovej skúške mu namerali 2,08 promile a za volant si tak skoro nesadne. Obvinený bol z prečinu ohrozenia pod vplyvom návykovej látky a bude v najbližších mesiacoch zažívať nepríjemné chvíle.

Domov
Zdieľať
Diskusia