Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
21. októbra 2018, 10:00
Čas čítania 0:00
Vladimír Baško

10 ikonických outfitov Lil Peepa. Pripomeň si unikátny štýl obľúbeného interpreta

MÓDA LIL PEEP
Uložiť Uložené

Spríjemni si čakanie na pokračovanie Lil Peepovho štúdiového albumu jeho niekoľkými outfitmi.

Pri príležitosti oznámenia dátumu vydania posmrtného albumu Lil Peepa - Come Over When You’re Sober, Pt. 2 sme sa rozhodli spríjemniť ti čakanie na jeden z najočakávanejších projektov tohto roka výberom jeho desiatich najviac ikonických outfitov. Nájdeš medzi nimi zaujímavé kombinácie, v ktorých vystupoval vo videoklipoch, alebo jeho unikátne kreácie na parížskom týždni módy.

Balmain

Počas minuloročného parížskeho týždňa módy sa Lil Peep objavil na prehliadke novej kolekcie Balmain v luxusných vykladaných kúskoch od francúzskej renomovanej značky. Outfit v nevyčísliteľnej hodnote bol v spojení s jeho charakteristickým lookom dychvyrážajúci.

10 ikonických outfitov Lil Peepa. Pripomeň si unikátny štýl obľúbeného interpreta
Zdroj: Photo by Edward Berthelot / Getty Images

Benz Truck

Jednou zo skladieb, ktorá ho predstavila širšiemu publiku, bola záležitosť Benz Truck. V sprievodnom videoklipe vystriedal síce viacero outfitov, to, vďaka čomu si ho rozhodne zapamätáš už po prvom prezretí, je však jeho pestrofarebný kožuch.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by long live gustav (@lilpeepangel_) on

Girls

Svoju lásku ku pestrofarebným kúskom vyjadril už vo videoklipe ku skladbe Girls. Polokošeľa a nohavice s farebnými blokmi a ušianka vo výraznom odtieni predstavujú jeden z najzapamätatelnejších outfitov z jeho videoklipov.

Haider Ackermann

Vrátima sa ešte na chvíľu k parížskemu týždňu módy, kde sa objavil aj na prehliadke Haidera Ackermanna. Tú ovládol vo veľkom štýle - v ružovom obleku s elegantnou saténovou vestičkou a čiernymi vyšívanými čižmami. Spomedzi všetky zúčastnené celebrity svojím outfitom zaujal najviac.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by long live gustav (@lilpeepangel_) on

Day N Night

Na kalifornskom festivale Day N Night o niekoľko týždňov na to taktiež vystúpil v odvážnom ružovom outfite. Vybíjaná džínsová vesta a nohavice s nášivkami sú perfektným spojením jeho goth inšpirácií a svojskej estetiky. Ružovú farbu mal Lil Peep obzvlášť rád, čo dokazoval naprieč celou svojou kariérou.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by long live gustav (@lilpeepangel_) on

Rolling Loud

Na festivale Rolling Loud vystúpil s kúskami zobrazujúcimi jednu z jeho obľúbených animovaných postavičiek - Hello Kitty. V outfite opäť prevážila ružová farba a vybíjané doplnky. Punc punku zvýraznil tiež úzkymi kockovanými nohavicami.

MD/MA

Na parížskom týždni módy ešte zostaneme. Na show kontroverzného Ricka Owensa prišiel v chlapčensky pôsobiacom outfite s rozopnutou košeľou a so šiltovkou s názvom populárnej drogy. Okrem toho tu prišlo k zapamätateľnému momentu, kedy sa z ničoho nič začal bozkávať s nezvyčajnou modelkou Lily Gatins.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by long live gustav (@lilpeepangel_) on 

The Brightside

Už vo videoklipe na skladbu Benz Truck v predchádzajúcich odsekoch si si mohol všimnúť jeden z jeho najobľúbenejších outfitov, ktorého nyjvýraznejším prvkom je maľovaná kožená bunda s lebkou a jeho obľúbenými farbami. Look vtipne doplnil o baranicu so šiltovkou.

VLONE

Počas show ku jarnej a letnej kolekcii od VLONE mohli fanúšikovia oči nechať na jeho impozantnom koženom outfite, v ktorom sa prešiel po prehliadkovom móle. Lil Peep bol na parížskom týždni módy okrem toho taktiež jedným z modelov talianskej značky Marcelo Burlon.

10 ikonických outfitov Lil Peepa. Pripomeň si unikátny štýl obľúbeného interpreta
Zdroj: Eva Al Desnudo

Awful Things

Jednou z jeho najpopulárnejších skladieb je určite Awful Things. Vo videoklipe ho môžeme sledovať ako nenapraviteľného žiaka, ktorý mešká na prvú hodinu v cool outfite. Pruhovanú polokošeľu s predĺženými rukávmi a funky slnečné okuliare síce hneď na začiatku vymenil za rovnošatu, avšak tento jeho look do článku rozhodne patrí.

Už o niekoľko týždňov to bude presne rok od jeho úmrtia a my si budeme vychutnávať novú hudbu, ktorú stihol po sebe zanechať. Dúfame, že si si príjemne zaspomínal na jedného z najobľúbenejších hudobníkov súčasnosti, a na album sa už nevieš dočkať.

Domov
Zdieľať
Diskusia