Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
18. júla 2018, 20:01
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Rytmus a Jasmina dávajú neprajníkom zabrať. Ak si zamilovaný, úspešný a bohatý, tento merch je aj pre teba

ZAUJÍMAVOSTI RYTMUS
Uložiť Uložené

Slovenský internet sa už niekoľko týždňov nedokáže spamätať zo vzťahu Rytmusa a Jasminy, ktorí si však bujaré diskusie užívajú.

Rytmus, pochopiteľne, patrí medzi najriešenejšie osobnosti na Slovensku a každý jeho súkromný krok bulvárne médiá veľmi radi niekoľkokrát preperú a až potom začnú rešpektovať. Inak tomu nie je ani v prípade jeho "nového" vzťahu. Po rozhochde s Darou sa dal dokopy s Jasminou Alagič a aj keď na to nepriamo fanúšikov a hejterov pripravoval dlhšie, väčšinu signálov nikto nepobral. 

Teraz obaja zaplavujú svoje sociálne siete zamilovanými fotkami s ešte zamilovanejšími popismi a uťahujú si z tých, ktorí im neprajú a píšu negatívne komentáre. Pravidelne dávajú najavo, že sa majú veľmi dobre, že sú do seba zamilovaní a užívajú si život, čo im, samozrejme, veľmi prajeme. Zároveň si už všetci mali možnosť všimnúť, že ich aktuálne najobľúbenejšou aktivitou je dávať zabrať neprajníkom rôznymi spôsobmi.

Najnovšie sa o to pokúsia merchom, kde nájdeš na prednej strane tri prídavné mená - zamilovaný, bohatý a úspešný a na tej zadnej Rytmusovu tvár a veľavravnú otázku - to nasere, čo? S najväčšou pravdepodobnosťou budú ružové mikiny dostupné spoločne so sláčikovou verziou skladby Žena potrebuje cit a cimbalovým EP Ukáž mi lásku.  

Domov
Zdieľať
Diskusia