Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
10. júla 2018, 16:18
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Zájdi aj s frajerkou na romantické večerné kino pod holým nebom v Bratislave. Po hlavnom meste nájdeš hromadu premietaní

ZAUJÍMAVOSTI BRATISLAVA NOVÉ FILMY V KINÁCH (KINOPROGRAM)
Uložiť Uložené

Aj v Bratislave vieš večer stráviť sledovaním filmov pod holým nebom.

Dlhé letné večery sú ako stvorené na sledovanie filmov pod holým nebom. Ak by ťa nebavilo ležanie na tráve vo vlastnej záhrade či na balkóne, v našom hlavnom meste máš viacero možností na to, ako stráviť príjemné teplé večery a letné kino je jednou z nich.

Množstvo mestských častí bude v lete premietať filmy po ôsmej či deviatej večer a diváci samozrejme nebudú musieť zaplatiť žiadne vstupné. Pri sedení na tráve ti nikto nepredá ani nápoj a pukance, ale priniesť si na večerné letné kino vlastné sendviče a premeniť svoj zážitok na menší piknik nemusí byť na zahodenie. V Líščom údolí si vieš pomôcť aj pripraveným občerstvením.

Zájdi aj s frajerkou na romantické večerné kino pod holým nebom v Bratislave. Po hlavnom meste nájdeš hromadu premietaní
Zdroj: Bratislava - Karlova Ves

Na portáli Bratislava24 sa objavil prehľadný rozpis dostupných letných premietaní pod holým nebom a človek si naozaj bude môcť vybrať. Zaujímavosťou by mohlo byť aj to, že niekde dokonca film vyberajú hlasovaním na internete priamo potenciálni diváci, takže si môžeš dopredu zahlasovať za svoju obľúbenú snímku a potom sa už len dostaviť pred plátno.

Odporúčané
FOTO: Takto vyzerá byt v bratislavskom Starom Meste za pol milióna eur. Dvojizbák z roku 1928 je väčší ako bežné štvorizbáky FOTO: Takto vyzerá byt v bratislavskom Starom Meste za pol milióna eur. Dvojizbák z roku 1928 je väčší ako bežné štvorizbáky 17. apríla 2024, 11:00

Letné kino nájdeš v ružinovskom amfiteátri v Areáli hier Radosť, premietať sa bude aj priamo na Kuchajde a smútiť nemusia ani obyvatelia Rače. Karlova Ves pripravila letné kino v Líščom údolí, plátno nájdeš aj v Dúbravke, vo Vajnoroch či Devínskej Novej Vsi a zaujímavá by mohla byť aj návšteva letného kina v Berlinke v Esterházyho paláci. Na Zlatých pieskoch bude fungovať autokino, čo je určite lákadlo známe z dávnych amerických filmov.

Premieta sa najčastejšie v piatky či soboty, ale treba si dopredu pozrieť program, aby človek nevyšiel naprázdno. Letné kiná budú fungovať do polovice alebo konca augusta, takže ak si nájdeš dostatok času, určite zober svojho frajera aj frajerku a na deke si vychutnajte americkú, európsku aj priamo československú produkciu. V Bratislave síce dokonalý výhľad na hviezdnu oblohu nezažiješ, avšak letné kino je zážitkom samo o sebe. 

Domov
Zdieľať
Diskusia