Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
7. júla 2018, 8:47
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Psík zomrel pri zachraňovaní života svojho majiteľa od elektrického prúdu. Zahryzol do kábla a ťahal ho až do svojej smrti

ZAUJÍMAVOSTI INDIA PES
Uložiť Uložené

V Indii sa odohrala tragická udalosť, pri ktorej zomrel aj farmár.

Nepríjemná náhoda pripravila v indickom štáte Tamilnádu o život farmára aj dve zvieratá. Pred pár dňami sa 65-ročný farmár Mokkusu snažil pomôcť svojej krave, ktorá sa nešťastne dotkla pretrhnutého kábla zapojeného do elektrického prúdu. Kábel nevydržal nápor vetra a dažďa z predchádzajúceho dňa a pretrhol sa, čo si farmár nevšimol a krava najskôr dostala elektrický zásah, po ktorom spadla na zem.

Farmár sa rozbehol zvieraťu ísť na pomoc, ale pri snahe o oživenie ležiaceho zvieraťa dostal aj on zásah elektrickým prúdom a zostal bezvládne ležať. Situáciu si všimol farmárov pes Ramu a okamžite sa mu pokúšal pomôcť, lenže s elektrinou si neporadil ani on. Zahryzol do kábla a chcel ho odtiahnuť z tela svojho majiteľa. Psík nakoniec zomrel po zásahu elektrinou, a tak sa počet mŕtvych ešte zvýšil. Príbuzní farmára začuli trpiaceho psa, a tak pribehli na miesto tragédie a našli tam tri mŕtve telá.

Psík zomrel pri zachraňovaní života svojho majiteľa od elektrického prúdu. Zahryzol do kábla a ťahal ho až do svojej smrti
Zdroj: Polícia Uthappanaickanur

Ramu zomrel s elektrickým káblom v ústach, za čo si pes vyslúžil obrovskú poklonu od miestnych obyvateľov a viacero z nich mu prišlo vzdať úctu spoločne po boku mŕtveho farmára. Elektrina bola nakoniec prerušená a aj keď to už životy kravy, psa ani farmára nevrátilo späť, ľudia aspoň mohli vidieť, že pes je naozaj najlepším priateľom človeka.

Domov
Zdieľať
Diskusia