Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
23. júna 2018, 13:53
Čas čítania 0:00
Dušan Šutarík

Ant-Man a Wasp je podľa zahraničných kritikov skvelou zábavou s výbornými efektami a parádnou Evangeline Lilly

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Zdá sa, že Marvel bude opäť žať kritické aj divácke ódy.

Do premiéry novej marvelovky Ant-Man a Wasp síce ostávajú ešte dobré dva týždne, zahraniční kritici však už film videli, takže máme k dispozícii ich prvé dojmy. Marvel nezvykne triafať mimo terč a z doterajších trailerov sa zdalo, že ani tentokrát sa nedočkáme zaváhania.

Ukážky sľubovali klasickú zábavu, na akú sme už pri marvelovkách zvyknutí. Ant-Man a Wasp režíroval autor prvého Ant-Mana, Peyton Reed, no a v hlavných úlohách sa opäť predstavia Paul Rudd, Evangeline Lilly či Michael Douglas. Bez ďalších rečí, poďme si preklepnúť prvé reakcie.

„Ant-Man a Wasp je najsilnejšie v humore a má parádne vizuálne efekty,“ napísal Brandon Davis. „Výborne a kreatívne je riešené pohrávanie sa s veľkosťou.“ Doplnil, že Ant-Man a Wasp je najlepší marvelovský sequel od The Winder Soldier. Veľmi si tiež pochvaľoval postavu Evangeline Lilly.

Ant-Man a Wasp je podľa zahraničných kritikov skvelou zábavou s výbornými efektami a parádnou Evangeline Lilly
Zdroj: Walt Disney Studios Motion Pictures/Marvel Studios

Užívateľ vystupujúci pod menom GOOD napísal, že Ant-Man a Wasp je (očakávateľne) skvelá zábava. „Ak sa vám páčila jednotka, bude sa vám páčiť aj dvojka. Podľa môjho názoru je dokonca pokračovanie lepšie. Evangeline Lilly je skvelá!“

Peter Scirertta povedal, že snímka je plná humoru a lepšie funguje ako komédia než regulérny komiksový film. Tiež zdôraznil, že akčné scény, v ktorých figuruje zväčšovanie/zmenšovanie priestoru sú fantastické a Michael Peña si opäť ukradol film pre seba.

Meg Downey neskrývala prekvapenie: „Ant-Man a Wasp... je super??? Som šokovaná! Naozaj sa mi to ohromne páčilo.“ Eric Eisenberg pochválil humor a celkovú energiu snímky. „Film je plný skvelých a kreatívnych prekvapení. Veľmi zábavné a celý kasting je úžasný!“

„Ant-Man je moja najobľúbenejšia marvelovka a toto je sequel, na aký som čakal,“ vyjadril sa Simon Thompson. „Od začiatku do konca som mal na tvári spokojný úsmev. Neodolateľne skvelá zábava.“ Okrem toho pochválil aj celkový vizuál.

Ant-Man a Wasp je podľa zahraničných kritikov skvelou zábavou s výbornými efektami a parádnou Evangeline Lilly
Zdroj: Walt Disney Studios Motion Pictures/Marvel Studios

Phil Hornshaw bol pomerne stručný a na svojom twitteri udelil Ant-Manovi a jeho kolegom tri zdvihnuté palce. Steven Weintraub zopakoval vyššie menované klady o zábavnosti filmu.

„Ďalšie víťazstvo pre Marvel,“ zakončil a vyjadril pochvalu aj Kevinovi Feigovi. Je podľa neho neuveriteľné, že po všetkých tých filmov Marvel stále nestráca dych. 

Pokiaľ ste teda čakali, že Marvel konečne zakopne, tak môžete zrejme čakať ďalej. Do kín pravdepodobne dorazí sequel, ktorý jednotke žiadnu hanbu nespraví a pre Marvel/Disney pôjde opäť o výnosný obchod. Slovenská premiéra sa uskutoční 5. júla (červenec) 2018.

Domov
Zdieľať
Diskusia