Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
18. júna 2018, 21:56
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Nie je bitkár, ale Conora McGregora vyzval na súboj. Vtipný chlapík si z Íra uťahuje dobre načasovanými fotkami

ŠPORT CONOR MCGREGOR
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

David Lyons by pri McGregorovi nemal žiadny problém.

Conor McGregor sa mohol momentálne kúpať v peniazoch a pripravovať na potenciálny jesenný či zimný súboj proti jednému zo svojich mnohých vyzývateľov, ale namiesto toho pred pár týždňami napadol kolegov z UFC priamo v New Yorku a už sa dostal aj na súd. Za správanie sa síce ospravedlnil, avšak zbytočne sa pripravil o peniaze na kauciu aj komfortný spánok. McGregor však nemal len klasických vyzývateľov z UFC, ale na jeseň minulého roku ho vyzval aj jeden neznámy chlapík.

David Lyons dostal pred pár mesiacmi nápad, ako pobaviť svojich kamarátov na sociálnej sieti, ale do povedomia širokej verejnosti sa dostáva najmä v posledných hodinách. Vo viacerých médiach sa objavili jeho vtipné a dobre načasované fotografie až teraz, pretože do galérie pred pár dňami pridal oveľa viac momentiek, čo na druhej strane znamená, že výzva na súboj nie je vôbec stratená. McGregor možno nebude chcieť súperiť s trénovanými bojovníkmi a radšej by sa mohol postaviť práve Davidovi.

David vyzval McGregora na súboj so slovami, že aj keď nie je bojovník, ale skôr milovník, keby mu ponúkli poriadny balík peňazí, vôbec by neváhal. Zopár dní sa prechádzal po meste a nechal sa odfotiť pri každej pokrivenej značke, autom s preliačinou či spadnutým stromom. Nech už to na záberoch vyzerá akokoľvek, keby sme boli írskym bojovníkom, na Davida by sme si dávali veľký pozor.

Domov
Zdieľať
Diskusia