Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
18. júna 2018, 11:01
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Jay-Z a Beyoncé prekvapujú videoklipom z parížskeho Louvre a spoločným albumom

HUDBA BEYONCÉ JAY-Z
Uložiť Uložené

Jeden z najznámejších celebritných párov súčasnosti vydáva spoločný hudobný projekt Everything Is Love, ktorý je však dostupný len pre majiteľov Tidalu.

Jay-Z a jeho manželka Beyoncé sú ešte stále bezpochýb najvplyvnejším hudobným párom súčasnosti. Aj preto nás veľmi teší, že vás môžeme informovať o prekvapivom vydaní ich spoločného albumu s názvom Everything is Love. Počas posledných pár týždňov uzreli svetlo sveta projekty od Pusha T-ho, Kanyeho, Kid Cudiho aj Nasa a o pár dní príde Drakeov Scorpion, takže zámorský dospelý rap zažíva veľmi plodné obdobie. 

A áno, práve dospelosť tejto dvojice je to, čo ju odlišuje od mnohých iných. Žiaľ, najnovší projekt od The Carters zatiaľ nájdeš len na streamovacej službe Tidal, ktorú používa len veľmi zanedbateľné percento Slovákov. Ostáva nám teda len dúfať, že Bey a Jay-Z nebudú tvrdohlaví a album umiestnia na Spotify aj Apple Music.

Riadok od Beyoncé v znení „If I gave two fucks about streaming numbers woulda put Lemonade up on Spotify“ nám však veľkú nádej nedáva. Ten nájdeme na skladbe Apeshit, ktorá pochádza práve z Everything is Love a dostáva aj skvelý videoklip z parížskeho Louvre. Obaja autori podávajú výkon hodný svojich mien a viac už snáď dodávať netreba.

Update: Album bol uverejnený na Spotify, takže si ho môžeš teraz bezplatne vypočuť.

Domov
Zdieľať
Diskusia