Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
15. júna 2018, 12:13
Čas čítania 0:00
Daniel Mikolášik

Bradatá speváčka Conchita Wurst radikálne zmenila svoju vizáž. Z Rakúšanky je po novom plnohodnotná blondína

Uložiť Uložené

Víťazka Eurovízie 2014 sa zmenila na chudú verziu Hulka Hogana.

Rakúska speváčka Conchita Wurst, vlastným menom Thomas Neuwirth, sa stala známa najmä vďaka svojmu kontroverznému zovňajšku v medzinárodnej speváckej súťaži Eurovízia z roku 2014. Odvtedy ubehla nejaká doba a bradatá "draq queen" po štyroch rokoch opäť prekvapuje všetkých svojich fanúšíkov. Rozhodla sa totiž radikálne zmeniť svoj vzhľad.

Predstaviteľka travesty show sa totiž rozhodla transformovať na blondínu a bez zmeny nezostala ani jej brada. Tejto premene sa podrobila len nedávno a ako hosť sa s novou vizážou ukázala aj na 25. ročníku významnej charitatívnej akcie na podporu ľudí s HIV a AIDS Life Ball. Aj napriek vyhrážkam jej bývalého priateľa sa Conchita rozhodla priznať, že sama trpí zákernym vírusom HIV.

Avšak na svojom Instagrame speváčka publikovala okrem svojho blonďavého looku taktiež vyjadrenie, že napriek všetkému sa cíti silna, motivovaná a slobodná viac než kedykoľvek predtým. Taktiež sa vyjadrila, že ďakuje za podporu pri chorobe všetkým svojim fanúšikom.

Conchita si svoj nový vzhľad či pozornosť médií maximálne užíva a s radosťou sa vystavuje všade, kde sa len dá. Najmä na svojom instagramovom profile, kde dokonca pridala fotografiu s popisom, v ktorom samú seba prirovnáva k známemu hercovi a profesionálnemu wrestlerovi Hulkovi Hoganovi.

Domov
Zdieľať
Diskusia