Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
15. júna 2018, 10:52
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Slovensko bude mať nového hráča v NHL! Martin Bakoš podpísal zmluvu s tímom Boston Bruins

ŠPORT HOKEJ NHL
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Talentovaný Slovák dostane príležitosť v najlepšej hokejovej lige sveta.

Slovenský hokej v súčasnosti neprežíva najkrajšie obdobie. Naposledy sme o medaily hrali v roku 2012 a v posledných rokoch nedokážeme postúpiť ani zo skupiny na majstrovstvách sveta. Naša zlatá generácia je už dávno zabudnutá, a preto sa musíme spoliehať na to, že sa talentovaní hokejisti chytia aj v zahraničí.

Najväčšou šancou pre hokejistu je nepochybne podpísanie zmluvy s tímom z NHL a Martin Bakoš tak práve urobil. S tímom Boston Bruins podpísal dvojcestný kontrakt s hodnotou 700-tisíc dolárov a cestu do švédskeho klubu IK Mora z českého Brna tak vymení za let naprieč Atlantickým oceánom.

Zatiaľ neboli zverejnené žiadne bližšie informácie o tom, ako si medvede z Bostonu slovenského hráča vyhliadli, keďže dohoda prišla znenazdajky, ale Martin za sebou nemal najhoršiu sezónu. Za Liberec získal 45 bodov za 16 gólov a 29 asistencií v celkovo 62 zápasoch a za slovenskú reprezentáciu nastúpil aj na nedávnych zimných olympijských hrách, pričom reprezentačný dres obliekol aj na majstrovstvách v Dánsku.

Slovensko bude mať nového hráča v NHL! Martin Bakoš podpísal zmluvu s tímom Boston Bruins
Zdroj: TASR/Michal Svítok
Domov
Zdieľať
Diskusia