Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
30. mája 2018, 21:19
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Čistychov má na očakávanom albume kompletne celú scénu vrátane Kontrafaktu, Logica, Kaliho aj Separa. Počúvaj všetky ukážky skladieb

HUDBA ČIS T
Uložiť Uložené

Legendárny slovenský raper vydáva sólo s názvom Yak Orol, kde si zavolal skoro tri desiatky hostí.

Áno, my vieme, že sa Čistychov už stihol premenovať, no s novou prezývkou a pokusom zaujať sa nestotožňujeme natoľko, že budeme radšej používať meno, na ktorom sme vyrastali. Člen petržalského zoskupenia L.U.Z.A. a legendárnej skupiny Názov stavby sa s tvorbou na dlhšiu dobu odmlčal a vrátil sa až pred niekoľkými mesiacmi. Začal veľmi úzko spolupracovať s Mad Skillom a spoločne pôsobia aj pod rovnakým vydavateľstvom. 

Pod tým vychádza aj avizovaný a dlho očakávaný Čistého album, ktorý dostáva názov Yak Orol a nesie 18 plnohodnotných skladieb. Na tých nájdeme až 24 rôznych hostí, pričom niektorí sa dokonca stihli vystriedať hneď viackrát. 

 

Příspěvek sdílený Čis T (@cistofficial),

Dnes sme sa dočkali aj kompletne všetkých ukážok a všetko nasvedčuje tomu, že sa skutočne máme na čo tešiť. Dátum vydania je naplánovaný na druhú polovicu júna, a tak budeme mať možnosť väčšinu skladieb počuť už na letných festivaloch. Potom sa Čistychov pravdepodobne presunie do slovenských a českých klubov. Ktoré ukážky ťa zatial zaujali najviac?

Domov
Zdieľať
Diskusia