Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
1. júna 2018, 12:37
Čas čítania 0:00
Adam Lukáč

Nintendo Switch dostáva 3 nové Pokémon hry. Sľubujú veľa zábavy, prepojenie s Pokémon Go, ale i veľký RPG titul na jar 2019

TECH NINTENDO SWITCH
Uložiť Uložené

Pokémon Go si stiahol snáď každý a ľudia na ulici šialene chytali Pokémonov. Podobný úspech by mal dosiahnuť aj titul Pokémon Let's Go, ktorý ťa možno motivuje kúpiť si konzolu Nintendo Switch.

Budúci rok, konkrétne 16. novembra, sa fanúšikovia známej Pokémon série môžu tešiť na dve velkolepé hry. Pokémon: Let's Go, Pikachu a Pokémon: Let's Go, Eeveee si budeš môcť zahrať na obľúbenej prenosnej konzole Nintendo Switch a môžeš sa tešiť na skvelý herný zážitok.

V podstate sa kúpou hry rozhoduješ medzi spoločnosťou Pikachu a Eeveee. Novinka ťa zavedie späť do oblasti Kanto, kde sa zrodili prvé Pokémon tituly. Autori sa tiež inšpirovali Pokémonom Yellow z roku 1999. 

Nintendo Switch dostáva 3 nové Pokémon hry. Sľubujú veľa zábavy, prepojenie s Pokémon Go, ale i veľký RPG titul na jar 2019
Zdroj: resetera.com

Čaká ťa omnoho väčší záber zo sveta Pokémonov, ako si bol zvyknutý z mobilnej verzie Pokémon Go. Nový titul má čo ponúknuť verným fanúšikom, ale aj novým nadšencom. Podľa toho, akú verziu hry si vyberieš, ťa bude sprevádzať príbehom buť Pikachu alebo Eeveee a postupom času si svojho spoločníka budeš môcť obliecť podľa seba.

Na lovenie bude k dispozícii všetkých základných 151 Pokémonov plus Alola forms. Ak si hral Pokémon Go, všetkých nachytaných Pokémonov si môžeš preniesť zo smartfónu do Switchu

Nintendo Switch dostáva 3 nové Pokémon hry. Sľubujú veľa zábavy, prepojenie s Pokémon Go, ale i veľký RPG titul na jar 2019
Zdroj: resetera.com

Rovnako však môžeš loviť aj na konzole a technika chytania je prevzatá práve z mobilnej aplikácie. Buď ťaháš po dotykovej ploche alebo simuluješ hod ovládačom. Tiež môžeš joystick nahradiť priamo Pokéballom za 50 dolárov a vylepšiť si tak herný zážitok.

Odporúčané
Ktorú konzolu kúpiť na Vianoce? Je v roku 2023 lepší Xbox, PlayStation či Nintendo? Ktorú konzolu kúpiť na Vianoce? Je v roku 2023 lepší Xbox, PlayStation či Nintendo? 25. novembra 2023, 9:30

Titul bude zaujímavý aj vďaka kooperácii s kamarátom pri chytaní Pokémonov alebo ti môže pomôcť v boji. Pokémon Let's Go bude navyše obsahovať tajomného Pokémona, ktorého sme ešte doteraz nevideli.  

Nintendo nám tiež predstavilo ďalší herný titul, ktorý je hneď k dispozícii a pripomenul existenciu Pokémonov mini hrou zdarma, zatiaľ len na Nintendo Switch e-shope. V júli má hra doraziť aj na mobilné zariadenia. Pokémon Quest ponúka objavovanie ostrovu Tumblecube s grafikou veľmi podobnou minecraftu.

Za pomoci troch Pokémonov prehľadávaš ostrov bojovaním s inými Pokémonmi a zbieraš poklady. Najdôležitejší má byť Power Stone, vďaka ktorému si môžeš vylepšovať schopnosti. Tiež si buduješ svoj základný kemp, v ktorom si zo zozbieraných ingrediencií uvaríš odvar a prilákaš nových Pokémonov. Samozrejmosťou sú minitransakcie a úplná kustomizácia základného tábora. 

Do tretice Nintendo potvrdilo veľké pokračovanie hlavnej série RPG hry Pokémon a tešíť na ňu môžeš v druhej polovici roku 2019. 

Domov
Zdieľať
Diskusia