Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
25. mája 2018, 11:52
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Pusha T má na albume Ricka Rossa aj Kanyeho Westa, ktorý sa postaral o všetky hudobné produkcie

HUDBA KANYE WEST RICK ROSS
Uložiť Uložené

Síce sa dočkáme len siedmich skladieb, no aj napriek tomu sa máme na čo tešiť.

Už pred niekoľkými mesiacmi sa fanúšikovia Pusha T-ho, Kanyeho Westa aj Kid Cudiho dozvedeli fantastickú správu o tom, že sú všetci spoločne zavretí v štúdiu vo Wyomingu, kde pracujú na svojich nielen sólových albumoch. Kanye zároveň nedávno oznámil, že všetky projekty budú postupne vychádzať od konca mája. A my vám s radosťou oznamujeme, že sviatočné obdobie je tu. 

Dnes Pusha T vydáva svoj ďalší sólový projekt s názvom DAYTONA, na ktorom nájdeš sedem skladieb s dvoma hosťami - Rick Rossom a Kanye Westom. Druhý menovaný sa postaral aj o kompletné hudobné spracovanie, čo ti bude jasné počas celého počúvania. Jediné, čo zatiaľ tomuto albumu môžeme vytknúť, je jeho minutáž. 

Aj Pusha však razí myšlienku, že je vhodnejšie vtesnať to najlepšie do menšieho priestoru, čo je stále výsadou len tých vyspelejších interpretov. Viac už snáď dodávať netreba, tu je výsledok. 

Domov
Zdieľať
Diskusia