Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
23. mája 2018, 13:01
Čas čítania 0:00
Šimon Kucka

V reboote Men in Black si zahrá aj Liam Neeson. Odhalený bol aj prvý štýlový plagát chystaného filmu

FILMY A SERIÁLY LIAM NEESON
Uložiť Uložené

Sme zvedaví, ako si reboot poradí bez Willa Smitha a Tommyho Lee Jonesa.

Už budúci rok v lete k nám dorazí pokračovanie filmovej série o tajných agentoch v čiernych oblekoch, známejších pod označením Muži v čiernom. 

 

Na výstave v americkom Las Vegas spoločnosť Sony uviedla prvý oficiálny plagát pre reboot tejto filmovej série. Na obrázku sú zobrazené čierne slnečné okuliare, presne také, aké nosili Tommy Lee Jones a Will Smith v pôvodnej trilógii. 

V odraze sklíčok sa leskne akási miestnosť. Pokojne môže ísť o centrálu Mužov v čiernom, ale s určitosťou to ešte povedať nevieme. 

V reboote Men in Black si zahrá aj Liam Neeson. Odhalený bol aj prvý štýlový plagát chystaného filmu
Zdroj: Sony/Columbia

Potvrdené je už aj obsadenie. V hlavných úlohách sa predstavia Chris Hemsworth (Thor) a spoločníčku mu bude robiť Tessa Thompson (Thor: Ragnarok). Obaja herci sa už stretli práve vo filme Thor: Ragnarok (2017), kde si Thompson zahrala postavu Valkyrie. 

Horúcou novinkou je však účasť ďalšieho veľkého hereckého mena. Tým je Liam Neeson, hviezda filmov, ako Schindlerov zoznam (1993), Láska nebeská (2003) či série 96 hodín. 

Neeson by mal údajne stvárniť riaditeľa britskej tajnej vládnej organizácie. Nechajme sa teda prekvapiť, ako to s Liamom nakoniec bude, no v každom prípade sa na jeho prítomnosť v Men in Black 4 neuveriteľne tešíme. 

V reboote Men in Black si zahrá aj Liam Neeson. Odhalený bol aj prvý štýlový plagát chystaného filmu
Zdroj: Fox

Aj keď malo ísť pôvodne o crossover s 21 Jump Street, kde by si hlavné úlohy zahrali Channing Tatum a Jonah Hill, túto variantu filmu zrejme najbližších pár rokov neuvidíme. 

Odporúčané
Liam Neeson a jeho 10 najlepších filmov Liam Neeson a jeho 10 najlepších filmov 7. júna 2022, 9:30

Štvrtý diel Mužov v čiernom zatiaľ nedostal žiadny oficiálny názov, všetko by sa ale mohlo zmeniť už v priebehu tohto roka. Premiéra snímky je naplánovaná na 13. jún (červen) 2019. Tak čo, tešíte sa na nový príbeh z tohto sveta?

Domov
Zdieľať
Diskusia