Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
24. mája 2018, 16:20
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Tekashi poslednýkrát v Bratislave? Jedna z najväčších amerických hviezd súčasnosti sa vracia do mesta, kde začínal

REFRESHER 6IX9INE
Uložiť Uložené

Cena dúhového rapera bude pravdepodobne stúpať do astronomických výšin a tento koncert môže byť úplne posledným.

Tekashiho ti predstavovať určite nie je potrebné, no malé zhrnutie nikdy nezaškodí. Na Slovensko prvýkrát pricestoval ako absolútne neznámy interpret, za ktorým stáli len chalani z FCK THEM a zopár fanúšikov. Postupom času sa dostal k spoluprácam so známejšími mladými rapermi a akousi zhodou náhod sa vďaka ním a svojej kontroverzii v prejave dostal do pozornosti širokého publika. 

Okrem Refresheru ho začali podporovať aj médiá s dosahom do celého sveta a dnes je z neho plnohodnotná americká rapová hviezda so všetkým, čo k tomu patrí. Teda aj škandály, beefy so známymi kolegami a tiež hity. Tých má na konte hneď niekoľko a dobrou správou je, že už o niekoľko týždňov ich budeš mať možnosť počuť naživo. 6ix9ine totiž čaká vystúpenie v bratislavskom MMC. S prihliadnutím na jeho aktuálny úspech a rýchly rast popularity to môže byť na veľmi dlhú dobu jeho posledné vystúpenie v našich končinách. 

V kalendári si teda dúhovými farbami vyznač dátum 15. jún, kedy Tekashi pravdepodobne aj za sprievodu ďalších členov FCK THEM ukáže svojim prvým fanúšikom, čo všetko sa už stihol naučiť. Viac informácií a aktualít nájdeš na oficiálnej facebookovej udalosti a lístky si môžeš zakúpiť napríklad ihneď na tootoot.fm.

Tekashi poslednýkrát v Bratislave? Jedna z najväčších amerických hviezd súčasnosti sa vracia do mesta, kde začínal
Domov
Zdieľať
Diskusia