Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
23. mája 2018, 12:32
Čas čítania 0:00
Daniel Mikolášik

A$AP Rocky odhalil prostredníctvom živého vysielania dlho očakávané tenisky v spolupráci s Under Armour

MÓDA ASAP ROCKY
Uložiť Uložené

K predstaveniu došlo v provizornom laborátoriu pred očami desiatok ľudí.

Po niekoľkých mesiacoch špekulácií a uniknutých obrázkov A$AP Rocky oficiálne odhalil svoj vlastný výtvor v podobe tenisiek v spolupráci so športovou americkou značkou Under Armour. Svoju čiernu obuv ukázal svetu počas predstavenia Lab Rat v New Yorku. Názov Lab Rat je označením pre vorkoholického vedca, milujúceho svoje laboratórium. Celá show bola zaznamenávaná cez live stream na YouTube.

K predstaveniu došlo v provizornom laboratóriu pred očami desiatok divákov. Rocky bol uzatvorený v presklenej kocke, ktorá bola zo začiatku zakrytá plachtou. Po jej odostrení mohli diváci vidieť rapera oblečeného v čiernom obleku, ponoreného do vody v štvorcovej nádobe. Následne po tom, ako z nej vyšiel, sa prezliekol do pracovného úboru a začal manipulovať s rôznými prístrojmi a zariadeniami, až sa dostal k samotnému odhaleniu tenisiek.

Celá udalosť sa niesla v štýle žlto-čiernych farieb, ktoré sa nachádzajú aj pri crash testovaní áut. A to práve z toho dôvodu, že na rovnakej koncepcii je postavený aj očakávaný Rockyho album s názvom "Testing". Ten by podľa rôznych špekulácií mal výjsť už tento piatok 25. mája, keďže raper nedávno pridal na Instagram fotku s popisom "525".

Čierné tenisky majú estetický vzhľad v súlade s aktuálnym chunky trendom. Sú založené na obdobnom dizajne, ako mali kedysi objemné skateové tenisky z konca 90. rokov. Model je nápadne podobný neslávnemu modelu Osiris D3. Podrobné snímky sú však stále nedostupné, no je zjavné, že modely budú dva, a to v čiernom a bielom prevedení.

Domov
Zdieľať
Diskusia