Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
21. mája 2018, 18:33
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Android alebo Apple? Jeden z najväčších problémov súčasnosti sme sa vybrali vyriešiť do bratislavských ulíc

REFRESHER VOJNY
Uložiť Uložené

Akú značku smartfónov preferujú Slováci a čo si myslia o vojne medzi zástancami Applu a zástancami Androidu?

Aj napriek tomu, že žijeme v uponáhľanej dobe plnej vymožeností všetkého druhu, sa stále nájde dostatok ľudí, ktorí majú čas verejne aj na sociálnych sieťach diskutovať o tom, či sú lepšie smartfóny s operačným systémom iOS alebo Android. Aj preto sme sa rozhodli vybehnúť do ulíc, aby sme túto problematiku navždy uzavreli. 

Opäť sme sa vybrali do centra hlavného mesta, kde sme náhodných okoloidúcich konfrontovali s otázkou, aký smartfón používajú. Moderátorka Barborka mala pripravený iPhone X aj Huawei P20 PRO a na základe odpovede zadala respondentovi úlohu s telefónom, ktorý im je vzdialenejší. Všetci sa s ňou popasovali relatívne hravo, takže môžeme konštatovať, že od seba nie sú užívateľsky až tak vzdialené.

Zároveň nás zaujímalo, ako Bratislavčania vnímajú internetovú vojnu medzi týmito dvoma tábormi. Výsledok si máš možnosť pozrieť vo videu nižšie, ktoré sme pripravili v spolupráci so spoločnosťou Telekom

Domov
Zdieľať
Diskusia