Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
20. mája 2018, 12:51
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Vyšňupal som polovicu Peru. Legendárny Steve Tyler prezradil, koľko peňazí v živote minul na drogy

ZAUJÍMAVOSTI DROGY
Uložiť Uložené

Frontman kapely Aerosmith na drogách skutočne nikdy nešetril.

Kapela Aerosmith sa dodnes hráva v krčmách a baroch, ale časy jej najväčšej slávy už dávno pominuli. Kedysi bol aj frontman kapely Steven Tyler neustále stredobodom pozornosti fanúšikov aj novinárov, avšak v súčasnosti sa v médiách objavuje len z času na čas.

Šancu na krátky návrat dostal nedávno vďaka moderátorovi Jamesovi Cordenovi, ktorý si ho pozval do svojej šou. Vyspovedal ho a spoločne si zahrali aj hru s názvom Spill Your Guts or Fill Your Guts. Princíp hry spočíva v tom, že osoba musí prezradiť odpoveď na otázku, alebo zjesť čosi nechutné.

Steven Tyler dostal aj viacero intímnych otázok, lenže s odpovedaním nemal väčšie problémy. Priznal sa, že v minulosti skúšal zbaliť jednu z kamarátok svojej dcéry Liv Tyler, a svoj šarm skúšal aplikovať aj na Cameron Diaz, za čo sa dostal do menších problémov. Debata sa onedlho presunula ku drogám. Steven sa nikdy netajil tým, že v minulosti patrili drogy do jeho každodenného života.

Kapela Aerosmith koncertovala po celom svete, a tak narkotiká nebolo problematické získať. James sa hudobníka spýtal, či vie odhadnúť, koľko peňazí už v živote minul na drogy. Zamyslený frontman všetkých prekvapil, pretože vyhlásil, že za drogy už mohol zaplatiť aj 2 milióny dolárov. Vo svojich časoch vraj vyšňupal polovicu celého Peru, ako potom dodal.

Domov
Zdieľať
Diskusia