Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
18. mája 2018, 16:53
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Majk Spirit má namierené na Mars a chystá sa umrieť ako Elon Musk

HUDBA MAJK SPIRIT
Uložiť Uložené

V skutočnosti tvrdí, že sa cíti ako Starboy. Všetci však dávno vieme, že jediný Starboy na svete je Abel.

Majk Spirit už skôr avizoval, že v roku 2018 vydá ďalší sólový album, ktorým sa bude snažiť nadviazať na úspech čierneho a bieleho Ypsilónu. Zatiaľ si nie sme úplne istí, čo môžeme očakávať, no predpokladáme, že sa Speezy bude pokúšať zaujať aj technickým posunom. 

V posledných dňoch plnil svoj instagramový profil príspevkami spojenými s vesmírnou tematikou a používal hashtag Starboy. Dnes už vieme, že sa žiadna výprava nechystá a zároveň sa Majk Spirit nesnažil podporovať The Weekndov hit. V skutočnosti takto pomenoval svoju novú skladbu, ktorá hneď dostáva aj veľmi vkusný vizuál. 

O ten sa postaral zahraničný režiér Brandon Lovera. Videoklip vznikal za veľkou mlákou a pravdepodobne aj na autentických miestach s vesmírnou tematikou. Speezy má na sebe aj adekvátny oblek, čím si vyslúžil titul najlepšie oblečeného slovenského rapera za tento mesiac. 

Domov
Zdieľať
Diskusia