Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
15. mája 2018, 14:13
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Slováci definitívne nepostupujú do štvrťfinále majstrovstiev sveta v hokeji. Rozhodli o tom hráči Švajčiarska

ŠPORT HOKEJ
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Ani tento rok sme postup nemali len vo svojich rukách.

Majstrovstvá sveta v hokeji v aktuálnom roku nie sú plodné na prekvapenia a väčšina turnaja sa nesie podľa papierových predpokladov. Relatívne dobre sa darilo počas základnej časti aj našim reprezentantom, ktorí až na zaváhanie so Švajčiarskom plnili herné očakávania. Toto stretnutie sa nám však nakoniec stalo osudným a Švajčiari si v skutočnosti zahrali v náš neprospech hneď dvakrát.

Už tradične sme sa dostali do situácie, kedy postupový osud nebol tak úplne len v našich rukách. Keďže sa nám nepodarilo získať žiadny bod v zápase s Ruskom, čakali sme, či nám bude stačiť na postup jedna výhra proti poslednému Bielorusku. Nášmu zápasu však ešte predchádzal ten, kde museli Švajčiari prehrať s Francúzskom. 

To sa však podľa predpokladov nestalo a nám už prípadná večerná výhra nebude na postup po štvrťfinále stačiť. Slovenskí reprezentanti však aspoň majú možnosť rozlúčiť sa s majstrovstvami sveta v Dánsku so cťou a ty nám môžeš prezradiť, aký výsledok očakávaš. 

Slováci definitívne nepostupujú do štvrťfinále majstrovstiev sveta v hokeji. Rozhodli o tom hráči Švajčiarska
Zdroj: TASR - Martin Baumann
Domov
Zdieľať
Diskusia