Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
14. mája 2018, 21:50
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Vypol ho ako poistky. O zrejme najlepší knockout roka v UFC sa postaral Lyoto Machida, ktorý svojho súpera poslal rovno do bezvedomia

ŠPORT CONOR MCGREGOR
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Ťažko by si hľadal lepší knockout v MMA za posledných pár mesiacov.

Niet pochýb o tom, že najlepšie knockouty v bojových športoch by si zrejme našiel v MMA. Mimoriadne komplexné bojové umenie pravidelne vyprodukuje aj scény, ktoré by sa mohli objaviť aj priamo v akčných filmoch. Posledná podobná situácia sa odohrala v ďalekej Brazílii.

Rio de Janeiro privítalo lákavé súboje v rámci podujatia UFC 224. Amanda Nunes zvládla obhajobu svojho opasku proti Raquel Penningtonovej, ale stredobodom pozornosti sa nestal ženský súboj. Oveľa zaujímavejšie dopadol súboj dvoch Brazílčanov.

Horúca krv a domáca pôda rozpútali v oktagone peklo. Lyoto Machida sa postavil Victorovi Belfortovi a diváci sa takmer nestihli ani pohodlne usadiť, pretože Machida napriek svojmu pokročilejšiemu veku na bojovníka MMA preukázal výbornú pohyblivosť. Svojho súpera vybavil hneď v druhom kole a najlepšie by sa záver zápasu dal opísať vetou, že Machida Belforta vypol ako poistky.

Machida využil chvíľku nepozornosti na osudný front kick, pričom svojou nohou zasiahol protivníka priamo do hlavy a poslal ho rovno do bezvedomia. Machida si po skončení súboja vylepšil svoju MMA bilanciu na 24 výhier a 8 prehier, pričom o presne mierený kop nešlo v jeho prípade po prvýkrát. Už dávnejšie rovnakým spôsobom ukončil zápas, v ktorom bojoval proti Randymu Couturovi.

Domov
Zdieľať
Diskusia