Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
11. mája 2018, 14:48
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Maniak si ide pre úspech aj peniaze a chce všetko. Vypočuj si novinku z albumu Husky!

HUDBA
Uložiť Uložené

Najmladší člen českého Bigg Boss labelu vydáva ďalší videosingel ku chystanému debutovému albumu Husky.

Ešte pred začiakom letnej festivalovej sezóny sa môžeme tešiť na Maniakov debutový sólový album. Pracuje na ňom už niekoľko mesiacov a zatiaľ sme mali možnosť počuť titulnú vec Husky, ktorá je jednoducho bangrom, ako sa patrí. Zatiaľ sme mu nemali čo vytknúť, keďže od prejavu a techniky po hudbu a vizuálne spracovanie zvládol všetko na jednotku.

Zároveň sme veľmi radi, že tomu inak nie je ani dnes, kedy najmladší člen Bigg Boss labelu vydáva ďalšiu vec. Tá dostáva názov DSPT a Maniak na nej opäť robí to, čo mu ide najlepšie. Opäť musíme pochváliť podarený vizuál od redlooks.cz a hudobnú produkciu od dvojice Season x Leryk.

Album Husky by sa mal medzi fanúšikov dostať už čoskoro, avšak zatiaľ sme sa nedočkali spustenia predobjednávok, takže si budeme musieť ešte chvíľu počkať. A snáď sa dočkáme aj ďalšej skladby. Teraz už ale samotný výsledok a tiež cover albumu.

Maniak si ide pre úspech aj peniaze a chce všetko. Vypočuj si novinku z albumu Husky!

Domov
Zdieľať
Diskusia