Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
4. mája 2018, 22:08
Čas čítania 0:00
Daniel Mikolášik

Rae Sremmurd vydávajú svoj dlho očakávaný triple album SR3MM

HUDBA
Uložiť Uložené

Album je rozdelený na tri skupiny trackov. Jedny patria len Swae Leemu, iné zas zložil výlučne Slim Jxmmi a napokon sú tu aj spoločne vytvorené v rámci SremmLife 3.

Bratia zo zoskúpenia Rae Sremmurd vydávajú svoj najočakávanejší triple album SR3MM. Je to v poradí tretie štúdiové dielo v podobe albumu od chalanov z Mississippi. Stojí na troch hlavných pilieroch. Tracky vydané spoločne ako Rae Sremmurd majú v titule "SR3MM" čo je v podstate tretím pokračovaním SremmLife koncpetu. Avšak skladby sú v albume rozdelené ešte medzi oboch členov. Swae Lee má svoje tracky s titulom "Swaecation" a starší brat Slim Jxmmi ako "Jxmtro".

Album amerického dua sa skladá zo singlov ako Perplexing Pegasus, Powerglide na feate s Juicy J či napríklad “Close” v spolupráci s Travisom Scottom, ktoré sú v koncepte SremmLife 3.

Slim Jimmy má na svedomí tracky ako Brxnks Truck alebo Channel, kde mu hosťuje Pharrell Williams a Swae vypálil skladbami Hurt to Look či Guatemala. Medzi veľké mená hostí, ktorý sa na albume podielali patria okrem spominaných Juicyho, Pharella či Travisa taktiež aj Future, Young Thug, The Weeknd, Zoë Kravitz a ďalší.

Triple album si aktuálne môžeš vypočuť na Spotify alebo Apple Music.

 

 

Domov
Zdieľať
Diskusia