Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
1. mája 2018, 19:00
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Marko Damian spomína na detstvo. Bil sa o šancu, spával na gauči a tvrdí, že vždy bol neg*r, ktorý chcel viac ako ostatní

HUDBA
Uložiť Uložené

Najnovší člen Comebackgangu predstavuje novinku, ktorá je zatiaľ najlepšou skladbou jeho kariéry a mohla by byť prelomová.

Zatiaľ najnovším členom zoskupenia Comebackgang je Marko Damian, ktorý sa už od prvej vydanej skladby neformoval výhradne ako raper. Po zopár vydaných skladbách sa však pomaly žánrovo formuje a všetko nasvedčuje tomu, že ho ešte čaká zaujímavá kariéra. Teda v prípade, že podobne ako jeho kolegovia z CBG bude stále hľadať menej vyšľapané chodníky, nájde si vlastný charakteristický zvuk a nebude mu chýbať aktivita. 

Že je všetko na dobrej ceste dokazuje aj dnešná novinka s názvom Mravce, pri ktorej už nemáme pochybnosti o Markovych schopnostiach. V skladbe spomína na detstvo a aj keď mu možno v niektorých častiach budeš rozumieť o niečo menej, v tomto prípade musíme pochváliť aj netradičné lyrické spracovanie. Zároveň sa dozvedáme, ako by asi vyzeral kvalitný mumble rap z úst Slováka, čo sa snáď nikomu okrem Marka Damiana ešte nepodarilo.

Celkový dojem dotvará hudobnou produkciou Yun Crystal a videoklip dopĺňa režisér Juraj Mráz so svojim tímom. Ako sa ti novinka páči nám nezabudni dať vedieť do komentárov. 

Domov
Zdieľať
Diskusia