Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
1. mája 2018, 10:27
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Tenisky na leto do 100 eur? Spoločne s influencerkou Naty Kerny poháhame ženám vybrať obuv, s ktorou zaujmú

MÓDA
Uložiť Uložené

Prichádza čas vybrať si pohodlné tenisky do slnečného počasia, a tak sme sa vybrali do Footshopu zistiť, čo je práve v ponuke.

Blíži sa leto a s ním aj čas, kedy sa mnohí z nás obzerajú po nových teniskách, ktoré budú nielen pohodlné, ale aj vhodné do letných dní, kedy dostávajú chodidlá zabrať o niečo viac. Parametrov, na základe ktorých si vyberáme tú správnu značku a model je viac, avšak medzi tie najzákladnejšie patrí v dnešnej dobe inšpirácia. 

Aj preto sme sa rozhodli pripraviť pre vás video, v rámci ktorého vám ukážeme niekoľko nových aj obľúbených modelov. Zároveň sme si do bratislavského Footshopu pozvali Naty Kerny, ktorá je známou influencerkou, menežérkou youtuberky Momy a priateľkou rapera Pil C-ho. Porozprávala nám o svojom topánkovníku a dozvieš sa, aké tenisky nosí v lete.

Po dávku inšpirácie sme vybehli aj do bratislavských ulíc a okoloidúcich dám sme sa pýtali, aké značky preferujú na leto ony. Nasledujúce video s moderátorkou Deniskou by si mali určite pozrieť aj muži, aby vedeli, čo svojim polovičkám zadovážiť na najbližší sviatok. 

Domov
Zdieľať
Diskusia