Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
27. apríla 2018, 17:04
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Čo v roku 2018 vyhodiť zo svojho šatníka? (Video)

MÓDA MÓDA
Uložiť Uložené

Na Eurovea Fashion Forward 2018 sme boli zisťovať, čo by podľa módnych nadšencov nemali ľudia nosiť.

Spoločne s našimi moderátormi pravidelne navštevujeme nielen ulice slovenských miest, ale tiež zaujímavé udalosti, v rámci ktorých sa pýtame rôzne otázky návštevníkov, organizátorov aj účinkujúcich. Inak tomu nie je ani v tomto prípade, pričom tentokrát sme sa s Barborkou vybrali na Eurovea Fashion Forward 2018. Tá si pre zúčastnených pripravila jednoduché otázky, ktoré sa pochopiteľne týkajú v prvom rade módy.

Event s názvom Eurovea Fashion Forward sa konal minulý týždeň v historickej budove Skladu 7 pri EUROVEA a ná zaujímalo, ako odpovedia módni nadšeni na otázku, čo by už ľudia mali v roku 2018 naozaj vyhodiť zo svojho šatníka. Dočkali sme sa vyhýbavých aj konkrétnych odpovedí, no vo všeobecnosti najviac prekážajú legíny všetkých farieb a Crocsy

Ty nám daj do komentárov určite vedieť svoj názor a tiež pokojne napíš zopár vecí, ktoré sú už dávno out a nemali by sme ich nosiť. Teraz už ale samotné video.

Domov
Zdieľať
Diskusia