Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
26. apríla 2018, 14:11
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Kim Kardashian ukázala pri promovaní svojho parfému takmer úplne všetko. Tvoja fantázia nebude musieť zafungovať vôbec

REFRESHER
Uložiť Uložené

Hviezda z televíznej reality šou zvolila zaujímavú propagáciu novej vône.

Kim Kardashian jednoducho presne vie, ako treba zaujať. Aj vo svojich 37 rokoch zarába pomocou vlastného vzhľadu a tela milióny eur ročne, pričom predáva všetko od vlastnej kolekcie oblečenia, kozmetiky až po parfémy. Na svojom Instagrame ju tento týždeň čakala príjemná povinnosť, pretože onedlho vydáva novú súčasť svojej kolekcie parfémov. Kolekcia s názvom KKW Fragrance vyšla prvýkrát len minulý november a vypredala sa za menej ako týždeň, a tak niet divu, že Kim si svoj úspech chce zopakovať.

Najnovšia vôňa dostala názov KKW Body a už samotný názov naznačuje, čím bola inšpirovaná. Kim parfém označuje ako sochu vlastného tela, čo naznačujú aj fotografie zo sociálnych sietí. Nielen na Instagram, ale aj Twitter zavesila zábery, ktoré prakticky odhaľujú všetko, čo si na Kim kedy potreboval vidieť.

Kim posunula hranice svojej nahoty do extrému, aby fotografie nemohli vymazať z Instagramu, ale zároveň spôsobiť poriadny rozruch. Na trh sa parfém dostane už 30. apríla, takže ak by si chcel voňať ako zlatistá farba, ako ho označila Kim, potom neváhaj investovať.


Domov
Zdieľať
Diskusia