Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
22. apríla 2018, 13:35
Čas čítania 0:00
Dušan Šutarík

V lete 2019 sa dočkáme ďalšieho príbehu z Conjuring univerza. Bude to desivý Crooked Man či V zajatí démonov 3?

FILMY A SERIÁLY THE CONJURING 3
Uložiť Uložené

Po horore The Nun, ktorého sa dočkáme tento rok, pre nás Warnerovci pripravujú ďalšie zaujímavé diela z tohto univerza.

Štúdio Warner Bros. oznámilo premiéry viacerých svojich nových projektov, medzi ktorými je asi najvýraznejší ďalší film spadajúci do univerza The Conjuring. Zatiaľ nepoznáme jeho názov ani o čom by mal byť. Jeho premiéry sa však dočkáme 3. júla (červenec) 2019.

V lete 2019 sa dočkáme ďalšieho príbehu z Conjuring univerza. Bude to desivý Crooked Man či V zajatí démonov 3?
Zdroj: Warner Bros.

V tej dobe mu bude konkurovať hlavne pokračovanie snímky Spider-Man: Homecoming. Aký film ale dostaneme? Vieme, že štúdio sa chystá vytvoriť spin-off Crooked Mana, rovnako je v pláne aj The Conjuring 3.

Vzhľadom na fakt, že na projekte The Crooked Man sa už pracuje, je celkom dobre možné, že práve jeho spin-offu sa dočkáme budúce leto.

Úplne vyšachovať však nemôžeme ani tretí diel The Conjuring. Najbližšie sa nám toto univerzum pripomenie hororom The Nun, ktorý režíruje Corin Hardy a stretneme sa v ňom s démonom menom Valak z The Conjuring 2. Slovenská premiéra sa uskutoční 6. septembra (září) 2018.

Domov
Zdieľať
Diskusia