Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
22. apríla 2018, 18:05
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Sajfa oslávil 200. vlog a na Slovensku sa objavil nový rapový talent (Freshnews)

REFRESHER FRESHNEWS
Uložiť Uložené

Ako každú nedeľu o 18:00, aj dnes sme si pre vás pripravili zhrnutie toho najdôležitejšieho za uplynulý týždeň.

Formát Freshnews pre vás pripravujeme pravidelne každý týždeň už niekoľko mesiacov a teší nás, že ste si naň už zvykli, čo nám dokazujete nielen veľkým počtom zhliadnutí, ale tiež pozitívnymi komentármi. Za tie a rovnako aj za konštruktívnu kritiku vám opäť ďakujeme. 

Dnešným dielom vás prevedie tradičná moderátorská dvojica Krištof a Deniska, ktorých už snáď nie je potrebné nikomu predstavovať. Ako vždy, aj tentokrát sa dozviete novinky z domova aj zo sveta z rôznych kategórií. Všetky informácie vo videu sme už predtým stihli spracovať do článkov, takže pokiaľ ťa niečo zaujme, určite si juto nezabudni vyhľadať v popise videa a dozvieš sa viac.

Do komentárov nám pokojne napíš, akého hosťa by sme si mali do niektorého z nasledujúcich dielov zavolať. Teraz sa už ale pohodlne usaď a vychutnaj si všetko, čo si možno počas celého týždňa zameškal. 

Domov
Zdieľať
Diskusia