Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
21. apríla 2018, 18:45
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Turistu natočili, ako šňupe kokaín z hrobu Pabla Escobara. Miesto posledného odpočinku narkobaróna sa stalo nezvyčajným bodom záujmu

ZAUJÍMAVOSTI KOKAÍN
Uložiť Uložené

Pablo Escobar zrejme ani nedúfal, že ľudia budú šňupať kokaín z jeho hrobu.

Narkobarón Pablo Escobar sa po svojej smrti stal fenoménom. Už za života si získaval popularitu aj vďaka tomu, že pomáhal ľuďom zo slabších sociálnych skupín, ale dodnes ho obdivuje množstvo ľudí bez toho, aby si uvedomovali, za čo všetko bol Escobar zodpovedný.

Priamo či nepriamo má na svedomí stovky a možno aj tisíce ľudských životov. Ani to nezastavilo mnohých turistov, aby prišli navštíviť miesto jeho posledného odpočinku v kolumbijskom meste Itagui. Na internete sa však v posledných dňoch objavilo video, ktoré zachytáva pravdepodobne britského turistu. Turista spoločne s kamarátom natočili krátku nahrávku. Jeden z mužov kľačí priamo pri hrobe a položí naň biely prášok.

Následne ho z hrobu vyšňupe, čím chcel dať najavo, ako si kokaínového narkobárona váži. Komentáre ľudí sa samozrejme líšia. Jedna skupina sa na žartíku dobre zabávala, zatiaľ čo druhá skupina si uvedomuje, že uctievať podobnými činmi Pabla Escobara je nesprávne a nevhodné.

Domov
Zdieľať
Diskusia