Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
17. apríla 2018, 17:15
Čas čítania 0:00
Daniel Mikolášik

Príťažlivé ženy v zaujímavých outfitoch? Coachella 2018 prilákala aj tisíce módnych nadšencov, ktorí vedia, ako sa obliecť na festival

MÓDA
Uložiť Uložené

Aké outfity zvolili návštevnici tohtoročnej Coachelly? Prinášame ti výber najzaujímavejších z celého festivalu.

Tak ako každý rok, aj tohtoročný festival Coachella priniesol okrem hudobného zážitku aj ten módny. Návštevníci z celého sveta sa počas týchto dní stretli v údolí colorádskej púšte v slnečnej Kalifornii. Ani tentokrát nebola núdza o hviezdne mená v line-upe, prepracované pódiá, umelecké inštalácie a, samozrejme, zaujímavé a prepracované outfity.

Už sme ti stihli priniesť výber top outfitov známych osobností, ktoré tento rok navštívili jeden z najznámejších celosvetových festivalov, no keďže okrem nich prišli do Kalifornie aj tisíce iných návštevníkov, rozhodli sme sa ti ukázať aj ich módne počiny. Coachella bola teda opäť raz jednou veľkou módnou prehliadkou.

Zaujímavé kúsky, štýly, outfity, vzory, farby a strihy sa dali stretnúť na každom rohu. Tento rok prevládali najmä kvetinové vzory, crop topy, strapcové a čipkované podprsenky, členkové čižmy, kožené prvky a mnoho farebných doplnkov.

 

Príspevok, ktorý zdieľa | (@tconlove),

 

Príspevok, ktorý zdieľa @chrisdoyle_,

Domov
Zdieľať
Diskusia