Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
12. apríla 2018, 21:14
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

The Weeknd sa v najnovšom videoklipe lúči so Selenou Gomez

HUDBA THE WEEKND
Uložiť Uložené

My Dear Melancholy, je suverénne najlepší hudobný projekt, aký kedy Selena Gomez iniciovala a dôkazom je aj vizuál ku skladbe Call out my name.

Ešte v závere marca nás Abel potešil informáciou o tom, že chystá ďalší album. Pôvodne sme po Starboyovi čakali posun smerom k ešte širšiemu publiku, čo by však kanadskému spevákovi nemali v žiadnom prípade za zlé. Za pár rokov totiž stihol spôsobom homeless to Forbes list všetkým ukázať, ako sa to vlastne robí. Jeho najnovší projekt s názvom My Dear Melancholy, (áno, aj s čiarkou) nás nakoniec prekvapil tým najmilším spôsobom.

Teda hlavne tých, ktorí nedajú dopustiť na jeho tvorbu pred vydaním Beauty Behind the Madness. S najväčšou pravdepodobnosťou bola iniciátorkou albumu Selena Gomez, s ktorou sa pred pár mesiacmi The Weeknd rozišiel. Napovedajú o tom nielen texty, ale v dnes už aj videoklip na skladbu Call out my name

Nám ostáva len poďakovať Selene za skvelú hudbu a dúfať, že čiarka v názve symbolizuje pokračovanie. Tu je už samotný videoklip, ktorého odkazy dokáže vysvetliť pravedpodobne len samotný autor. 

Domov
Zdieľať
Diskusia