Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
9. apríla 2018, 11:03
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Sergei Barracuda pustil fanúšikov do štúdia, aby im ukázal zákulisie vzniku chystaného albumu Pouliční ekonomická 3

HUDBA
Uložiť Uložené

Prvý diel z novej série, v ktorej uvidíš, ako Sergei B. a DJ Bussy nahrávajú nové tracky. Nechýbajú ukážky skladieb ani vtipné momenty.

Už pred niekoľkými mesiacmi Sergei Barracuda oznámil, že na rok 2018 chystá nový sólový album, ktorý je pochopiteľne pokračovaním jeho už kultovej série s príznačným titulom Pouliční Ekonomická. S poradovým číslom 3 môžeme očakávať nielen hudobný, ale aj životný posun ostravského rapera, ktorý je známy svojou autenticitou v textoch
 
Ako dôkaz, že práce na projekte skutočne začali, nám Sergei B. servíruje prvý diel z novej série, v ktorom budeme mať možnosť vidieť, ako jednotlivé skladby za asistencie DJa Bussyho vznikajú. Samozrejme nechýbajú ani vtipné momenty a tiež zopár exkluzívnych ukážok. Pohľad do zákulisia je pre fanúšika vždy veľkým zážitkom a my sme veľmi radi, že členovia AK sú ochotní nás pustiť takto blízko.
 
O tvorbu PE3 Diary #1 sa postaral Marek Tomíček a hudbu do intra doplnil Willy Vynic. Snáď už môžeme prezradiť, že chalani čoskoro budú točiť videoklip na track Roluju a album Pouliční ekonomická 3 oficiálne uzrie svetlo sveta v septembri. Práve vtedy začína aj turné a pokiaľ si promotér, ktorý vie, ako sa to robí, tak sa pokojne ozvi na [email protected]
 

Domov
Zdieľať
Diskusia