Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
8. apríla 2018, 18:34
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Rytmusov videoklip v predstihu, 14-ročná Emily aj slovenský hypebeast. Vo Freshnews bola rekapitulácia uplynulého týždňa mimoriadne bohatá

REFRESHER EGO FRESHNEWS RYTMUS
Uložiť Uložené

Naše Freshnews zase raz nesklamali.

Každú nedeľu o 18:00 sa na našom oficiálnom youtube kanáli objavia nové Freshnews. O čo nám v tejto sérii videí ide, ti je už dúfam jasné a všetky pozitívne ohlasy aj konštruktívnu kritiku si od začiatku veľmi vážime. Nový diel tu máme aj dnes, pričom sme si pre vás opäť pripravili niekoľko zaujímavých prekvapení od úplného začiatku až do úplného konca. 

Keďže moderátorka Deniska si ešte stále užíva slnko a teplo, na pomoc sme si zavolali českú posilu Andrejku, ktorá s týmto už predsa len nejaké skúsenosti má. Okrem nej nemôže chýbať aj Krištof a pre istotu aj Šajmo. Chalani si pre vás mimochodom pripravili súťaz o celé balenie plechoviek Alcohol Killeru a podmienky nájdeš vo videu nižšie. 

No a ďalším prekvapením je krátka ukážka z videoklipu Rytmusa a Ega s názvom Ideme ďalej, ktorý vychádza až po Freshnews. Ako sa nám ho tam podarilo dostať vám bohužiaľ prezradiť nemôžeme, no výsledok určite stojí za pozretie. Viac aktualít z domova aj zo sveta už nájdeš vo výsledku. 

Domov
Zdieľať
Diskusia