Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
31. marca 2018, 23:07
Čas čítania 0:00
Marek R.

Martin Dúbravka s ďalším čistým kontom v drese Newcastle, už tretím v piatich zápasoch

ŠPORT FUTBAL PREMIER LEAGUE
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Martin aj naďalej podáva výborné výkony.

Zimné prestupové okno bolo poriadne šialené a jeho vrcholmi boli prestupy Coutinha či Sáncheza. Slovenského fanúšika však určite najviac potešila nečakaná správa o brankárovi Martinovi Dúbravkovi, ktorý skončil v samotnej Premier League

Vyhliadol si ho nováčik tohto ročníka z Newcastle, kam sa vybral hosťovať z pražskej Sparty. Martina čakala jedna z najväčších možných výziev v jeho úvodnom zápase, keď sa Newcastle stretol s Manchestrom United na čele s mnohými ofenzívnymi hviezdami. Bola z toho však vychytaná nula a niekoľko perfektných zákrokov, po ktorých sa rýchlo stal miláčikom tribún.

Nečudo teda, že mu tréner aj naďalej dôveruje a cez víkend si Martin pripísal už piaty štart v drese svojho nového zamestnávateľa a opäť potvrdil svoje kvality. Newcastle totiž vyhral najtesnejším možným rozdielom 1:0 a pre Dúbravku to už tak bolo tretie čisté konto z piatich zápasov, čo je naozaj výborná bilancia.

Perez strieľa víťazný gól

Domov
Zdieľať
Diskusia