Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
31. marca 2018, 11:35
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Festival Beats for Love ako prvý prinesie do Českej republiky Galantis, ale aj držiteľa ceny Grammy!

HUDBA
Uložiť Uložené

Najväčší tanečný festival v srdci Európy predstaví viac ako 400 interpretov zo všetkých žánrov elektronickej tanečnej hudby.

Vonku je síce stále zima, no leto sa pomaličky, ale isto blíži. Organizátori najväčšieho festivalu elektronickej hudby Beats for Love stále pokračujú vo zverejňovaní mien, ktorých predstavili v uplynulých týždňoch už naozaj veľa. Všetkým týmto menám jednoznačne kraľuje legenda house music Roger Sanchez a švédske DJské a producentské duo Galantis.

Všetci vystúpia prvýkrát v Českej republike a bude to práve na festivale Beats for Love. Christian Karlsson a Linus Eklöw z Galantis síce začali svoju spoluprácu v roku 2007, no najväčší medzinárodný úspech zaznamenali až na konci roka 2014. Od toho času ich kariéra stúpa raketovou rychlosťou, pričom so svojim živým vystúpením plným midikontrolerov a bicích stihli precestovať všetky kontinenty a na konte majú už dva štúdiové albumy a nomináciu na cenu Grammy. Galantis sa v Ostrave, podobne ako Alan Walker, predstavia na multižánrovom Love stagei.

 

Festival Beats for Love ako prvý prinesie do Českej republiky Galantis, ale aj držiteľa ceny Grammy!

Na Love stagei vystúpi aj Andy C, ktorý je zakladateľom najúspešnejšieho DnB vydavateľstva sveta RAM Records, a tiež viac krát po sebe vyhral titul Best DJ! Celkovo tento legendárny DJ a producent vyhral cez 40 ocenení a spolupracoval s takými menami ako Major Lazer alebo Sigala. Spoločne s majiteľom RAM Records vystúpi na Love stagei aj ďalší člen tohto vydavateľstva a človek, ktorého práve Andy C objavil a pomohol mu na vrchol.

Sub Focus je drum and bassový DJ a producent z Londýna a na scéne sa pohybuje od roku 2003. Za dobu svojej kariéry už stihol byť headlinerom aj na anglickom Glastonbury, ktorý sa považuje za jeden z najväčších festivalov sveta. Vydal také hity ako “Tidal Wave ft. Alpines', 'Rock It' alebo 'Turn Back Time'. Spolupracoval s kultovými menami ako Deadmau5, Dizzee Rascal alebo The Prodigy.

Festival Beats for Love ako prvý prinesie do Českej republiky Galantis, ale aj držiteľa ceny Grammy!

Oznámeniu posily sa dočkal aj Devastator & Hardstyle & Hardcore stage. Na ňom vystúpi Bass Modulators, holandská dvojica DJs a producentov. Za dobu svojho pôsobenia vytvorili napríklad hymnu najväčšieho hardstylového festivalu sveta - Defqon.1 a spolupracovali s najlepšími menami tohto žánru. 

Festival Beats for Love sa koná 4. - 7. 7. 2018 v industriálnom parku Dolných Vítkovic, Ostrava. Takmer 400 umelcov z celého sveta vystúpi na viac ako 10 stagoch. Vstupenky sú v predaji aktuálne za 690 kč + poplatky predajcu. V predaji sú aj VIP vstupenky a vstupenky do Love campu.

Všetky informácie nájdete na webových stránkách www.b4l.cz alebo na oficiálnom FB profile.

Domov
Zdieľať
Diskusia