Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
29. marca 2018, 16:13
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Drifterka Nina: Na strechu auta mi postavili človeka, ktorý horel (Video)

Uložiť Uložené

Pôvabná Nina je jednou z mála žien, ktoré sa profesionálne venujú driftu.

Naša moderátorka Deniska už v posledných mesiacoch vyspovedala viacero zaujímavých osobností z rôznych oblastí a inak tomu nebude ani dnes. Tentokrát sme vo videu vyspovedali drifterku Ninu Zagozdzon, ktorá to za volantom naozaj vie. Po Celeste Buckingham, Mary Havranovej a Bekimovi ti tak opäť prechádzame do diametrálne odlišnej oblasti.

Mladá a talentovaná Nina je jednou z troch, resp. štyroch profesionálnych drifteriek, ktorá autám venuje všetok svoj čas. Nás, pochopiteľne, zaujímalo, ako je možné, že si nežnejšie pohlavie nájde cestu k adrenalínu tohto druhu a tiež, aké sú na Slovensku možnosti v prípade, že by sme chceli niečo podobné skúsiť.

Deniska si samozrejme vyskúšala aj samotnú jazdu a jej bezprostredná reakcia pravdepodobne nepotrebuje komentár. Na záver nám ešte Nina prezradila, na ktorých šampionátoch ju v najbližšej dobe nájdeme a ty si už vychutnaj výsledok. 

Domov
Zdieľať
Diskusia