Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
25. marca 2018, 16:52
Čas čítania 0:00
Marek R.

Slovenskí futbalisti zdolali vo finále Thajsko a tešia sa zo zisku cenného Kráľovského pohára

ŠPORT FUTBAL SLOVENSKO
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Na majstrovstvách sveta v Rusku sa síce nepredstavíme, no aj tak máme tento rok na konte medzinárodnú trofej.

Momentálne vo futbalovom svete ešte stále prebieha fanúšikmi nie zrovna obľúbená reprezentačná pauza, kedy sa tímy pomaly, ale isto už pripravujú na blížiace sa majstrovstvá sveta v Rusku. Tam sa síce naši sokoli nepredstavia, no aj oni si počas pauzy dopriali nejaké tie zápasy, konkrétne dokonca samotný turnaj.

Turnaj s názvom Kráľovský pohár sa odohráva v Thajsku a slovenskí futbalisti sa dostali do jeho finále po výhre nad Spojenými arabskými emirátmi tesne 2:1. Náš dnešný súper, domáce Thajsko, v semifinále zdolalo Gabon až po pokutových kopoch.

Slovensko bolo v samotnom finále veľkým favoritom, veď v zostave nechýbali mená ako Duda, Mak, Škrteľ či Greguš a nič iné ako víťazstvo by jednoducho slovenský divák neakceptoval.

Úlohu favorita sme potvrdzovali už od úvodu zápasu, najskôr sa v desiatej minúte presadil Ondrej Duda, v 34. minúte potom na 2:0 zvyšoval Robo Mak. V závere polčasu sme si zápas skomplikovali, keď v 42. minúte znižoval na 2:1 Kaewprom.

Odporúčané
Neďaleko Bratislavy vystúpi Travis Scott a Nicki Minaj. Na ktoré koncerty a festivaly sa oplatí ísť toto leto? (PREHĽAD) Neďaleko Bratislavy vystúpi Travis Scott a Nicki Minaj. Na ktoré koncerty a festivaly sa oplatí ísť toto leto? (PREHĽAD) 16. apríla 2024, 12:30

Vížazný gól v zápase prišiel v 68. minúte, kedy sa presadil Pačinda, keďže Thajsku sa opäť podarilo znížiť v 79. minúte zápasu. Zápas sme si ale v zostávajúcich minútach už ustrážili a Kráľovský pohár ovládla naša reprezentácia.

Domov
Zdieľať
Diskusia